Як казала Барбара Стрейзанд: «Життя надто коротке, тому починайте з десерту». Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі Кекси на гречаному борошні
На порцію з 5-8 штук вам знадобиться
120 г борошна із зеленої гречки
170 г кокосового молока
90 г яблучного пюре
40 г кокосового масла
115 г сиропу топінамбура
1 ч.л. розпушувача
щіпка морської солі
жменю рубаного мигдалю або волоських горіхів
Приготування
- Змішайте до однорідності яблучне пюре, масло, сироп і 2/3 кокосового молока
- Окремо просійте і змішайте борошно з розпушувачем
- З’єднайте обидві суміші, додавши до неї рубані горіхи
- Якщо тісто вийшло крутим, то поступово влийте решту молока. Однак рідким тісто бути не повинно
- Заповніть формочки для кексів на 2/3 (тісту потрібен простір) і за бажанням посипте зверху рубаними горішками
- Випікати при температурі 180 градусів в залежності від характеру вашої духовки – приблизно хвилин 20
- Смачного!