Каша каррі з дикого рису з креветками

Пряний дикий рис з морепродуктами в кисло-солодко-гострому вбранні. Простий, але вишуканий рецепт на кокосовій олії для швидкого приготування.

Інгредієнти на 6 порцій

дикий рис 300 г
королівські креветки 300 г
кокосове молоко 400 мл
часник 4 зубчики
червона цибуля 1 головка
перець чилі 2 штуки
соєвий соус 2 столові ложки
оливкова олія 2 столові ложки
лимон 4 штуки
каррі 1 столова ложка
кінза 30 г
сіль

каррі кокосове молоко рис

Приготування

  • Дикий рис проварити на повільному вогні сорок хвилин.
  • Обсмажити в сотейнику дрібно нарізану цибулю і часник, під кінець додати каррі.
  • Злити воду з рису, змішати з цибулею і часником, додати кокосове молоко і соєвий соус і томити на повільному вогні ще 5-10 хвилин.
  • Додати креветки (очищені чи ні – вибирати вам), лимонний сік, тоненькі кільця перцю чилі і кінзу.
  • Поварити ще на повільному вогні хвилин 5-7.
  • Вуаля!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.