Грибний суп на кокосовому молоці

Пропонуємо вашій увазі страву, яка і нагодує, і зігріє, і додасть фарб в осінні дні!
НІЖНИЙ ГРИБНИЙ СУП НА КОКОСОВОМУ МОЛОЦІ

Інгредієнти:

1 чашка * сирого рису
6 чашок * овочевого бульйону
1 солодка картоплина (можна і звичайну)
2 морквини
2 стебла селери
1 цибулина
230 г грибів (печериці чудово підійдуть)
4 зубчики часнику (ми його замінили на асафетиду)
2-3 листочка каррі або 1 лаврушечка
1 банка (400-450 мл) кокосового молока
2 жмені кейла, шпинату або листового салату (на вибір)
кокосова олія для смаження
сіль, перець за смаком

*1 чашка=240 мл
Не нарізайте овочі на суп занадто дрібно або занадто великими шматками — виберіть оптимальні, які стануть вам до душі за розміром і формою

грибний суп на кокосовому молоці

Приготування:

  • Обсмажити цибулю на кокосовій олії (хвилин 5-7) на середньому або малому вогні.
  • Додати часник і пасерувати ще 1-2 хвилини, періодично помішуючи.
  • У закипілий овочевий бульйон додати дикий рис, гриби, моркву, зажарку з цибулі і часнику, селера, солодку картоплю, лавровий лист. Перемішати і продовжити варити овочі, поки не закиплять. Потім зменшити вогонь до малого, але так, щоб бульйон потихеньку кипів, накрити каструлю кришкою і варити супчик ще 30-40 хвилин.
  • Ближче до кінця приготування влити в суп кокосове молоко, додати зелень і все перемішати.
  • Спробуйте блюдо на смак і приправте сіллю і перчиком

Смачного!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.