Гарбузовий хумус: просто, швидко, корисно

Час гарбузи!
А значить час робити гарбузовий хумус! Цей хумус дуже хороший як закуска для намазування на хлібці. Дуже ошатно виглядає за рахунок свого яскравого кольору.

Ингредієнти:

250 г очищеного гарбуза
3 ст. л. лимонного соку
3 ст. л. тахіні (пасти з кунжутного насіння)
2 зубчики часнику
1 банка консервованого нуту
½ ч. л. оливкової олії
щіпка меленого куміну
сіль та прянощі за смаком

Гарбузовий хумус

Приготування:

  • Розігрійте духовку до 200 °C.
  • Наріжте гарбуз невеликими часточками, збризкайте оливковою олією, присипте куміном і викладіть на вистелений пергаментом лист.
  • Випікайте 30-40 хв.
  • Злийте воду з консервованого нуту
  • За допомогою блендера змішайте гарбуз, нут, часник, тахіні та лимонний сік, прянощі.
  • Якщо хумус вийде занадто густим, розбавте з нуту рідиною.

Смачного!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.