Ми додаємо стравам зміст!
  • Пн-Пт: 10:00 - 20:00
  • Суб: 10:00 - 18:00
  • Нд: вихідний
Ми додаємо стравам зміст!

Гарбузовий хумус: просто, швидко, корисно

Час гарбузи!
А значить час робити гарбузовий хумус! Цей хумус дуже хороший як закуска для намазування на хлібці. Дуже ошатно виглядає за рахунок свого яскравого кольору.

Ингредієнти:

250 г очищеного гарбуза
3 ст. л. лимонного соку
3 ст. л. тахіні (пасти з кунжутного насіння)
2 зубчики часнику
1 банка консервованого нуту
½ ч. л. оливкової олії
щіпка меленого куміну
сіль та прянощі за смаком

Гарбузовий хумус

Приготування:

  • Розігрійте духовку до 200 °C.
  • Наріжте гарбуз невеликими часточками, збризкайте оливковою олією, присипте куміном і викладіть на вистелений пергаментом лист.
  • Випікайте 30-40 хв.
  • Злийте воду з консервованого нуту
  • За допомогою блендера змішайте гарбуз, нут, часник, тахіні та лимонний сік, прянощі.
  • Якщо хумус вийде занадто густим, розбавте з нуту рідиною.

Смачного!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

мелена куркума

Цікаві факти про куркуму

Хоча куркума відома своєю користю для здоров’я та різноманіттям використання, вона також може бути предметом деяких цікавих і кумедних фактів. Куркума забарвлює

ореховый десерт

Веганський лимонно-малиновий чізкейк без борошна

Сьогодні в нашу скарбницю додається шикарний рецепт лимонно-малинового чізкейку. Пиріг дуже ніжний, просто тане у роті! Чізкейк підходить для сироїдів. Лимонно-малиновий чізкейк

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо