Бурикси з кунжутом: українсько-керальська кухня

Прекрасні БУРИКСИ З КУНЖУТОМ – хороші як самостійна страва, так і гарнір. Звичайно, справа за малим – приготувати)

2 невеликі буряки
2 невеликі морквини
гхі
50 гр рису єгипетського
гарам-масала
куркума мелена
насіння кунжуту
насіння льону

  • Рис залити водою 1:1,5, посолити, додати куркуму та поставити варитися.
  • Буряк і моркву перемолоти в блендері (або потерти на бурякову тертку), викласти на сковороду, посипати гарам-масалою, посолити та підсмажити на гхі до готовності.
  • Коли рис буде готовий, перемішати його з піджаркою та насінням льону.
  • За допомогою чайних дрібних чашок або інших зручних ємностей сформувати і покласти на тарілку.
  • Останній штрих – посипати бурікси кунжутом і прикрасити зеленню. Можна крапнути оливкової олії.

Смачного!

буриксы с кунжутом
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.