Ми додаємо стравам зміст!
  • Пн-Пт: 10:00 - 20:00
  • Суб: 10:00 - 18:00
  • Нд: вихідний
Ми додаємо стравам зміст!

Бурикси з кунжутом: українсько-керальська кухня

Прекрасні БУРИКСИ З КУНЖУТОМ – хороші як самостійна страва, так і гарнір. Звичайно, справа за малим – приготувати)

2 невеликі буряки
2 невеликі морквини
гхі
50 гр рису єгипетського
гарам-масала
куркума мелена
насіння кунжуту
насіння льону

  • Рис залити водою 1:1,5, посолити, додати куркуму та поставити варитися.
  • Буряк і моркву перемолоти в блендері (або потерти на бурякову тертку), викласти на сковороду, посипати гарам-масалою, посолити та підсмажити на гхі до готовності.
  • Коли рис буде готовий, перемішати його з піджаркою та насінням льону.
  • За допомогою чайних дрібних чашок або інших зручних ємностей сформувати і покласти на тарілку.
  • Останній штрих – посипати бурікси кунжутом і прикрасити зеленню. Можна крапнути оливкової олії.

Смачного!

буриксы с кунжутом
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

мелена куркума

Цікаві факти про куркуму

Хоча куркума відома своєю користю для здоров’я та різноманіттям використання, вона також може бути предметом деяких цікавих і кумедних фактів. Куркума забарвлює

ореховый десерт

Веганський лимонно-малиновий чізкейк без борошна

Сьогодні в нашу скарбницю додається шикарний рецепт лимонно-малинового чізкейку. Пиріг дуже ніжний, просто тане у роті! Чізкейк підходить для сироїдів. Лимонно-малиновий чізкейк

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо