Ми додаємо стравам зміст!
  • Пн-Пт: 10:00 - 20:00
  • Суб: 10:00 - 18:00
  • Нд: вихідний
Ми додаємо стравам зміст!

Банани у клярі – швидко і пряно!

Якщо вам набридло їсти просто банани – спробуйте приготувати їх у клярі!

Купити:

3 не перестиглих банана
1 яйце
2 ст.л. борошна
3 ст.л. цукру або цукрової пудри
щіпка меленого бодяна
ванільна паличка 1шт.
кокосова олія для смаження

Приготування:

  1. Збити 2 ст.л. цукру з яйцем, поступово додавати борошно доки кляр не стане консистенції сметани.
  2. Додати ваніль, бадьян.
  3. Банани розрізати навпіл уздовж і впоперек.
  4. Розігріти сковорідку, в неї налити багато кокосового масла. Вогонь має бути середнім. На високому вогні масло буде сильно диміти.
  5. Вимочати банаи в клярі і вилкою акуратно, даючи кляру трохи стекти, викласти банани на сковорідку.
  6. Обсмажити банани з обох боків до утворення золотистої скоринки.
  7. Можна перед подачею на стіл посипати цукровою пудрою.

Смачного!

бананы в кляре пряно
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

мелена куркума

Цікаві факти про куркуму

Хоча куркума відома своєю користю для здоров’я та різноманіттям використання, вона також може бути предметом деяких цікавих і кумедних фактів. Куркума забарвлює

ореховый десерт

Веганський лимонно-малиновий чізкейк без борошна

Сьогодні в нашу скарбницю додається шикарний рецепт лимонно-малинового чізкейку. Пиріг дуже ніжний, просто тане у роті! Чізкейк підходить для сироїдів. Лимонно-малиновий чізкейк

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо