Якщо вам набридло їсти просто банани – спробуйте приготувати їх у клярі!
Купити:
3 не перестиглих банана
1 яйце
2 ст.л. борошна
3 ст.л. цукру або цукрової пудри
щіпка меленого бодяна
ванільна паличка 1шт.
кокосова олія для смаження
Приготування:
- Збити 2 ст.л. цукру з яйцем, поступово додавати борошно доки кляр не стане консистенції сметани.
- Додати ваніль, бадьян.
- Банани розрізати навпіл уздовж і впоперек.
- Розігріти сковорідку, в неї налити багато кокосового масла. Вогонь має бути середнім. На високому вогні масло буде сильно диміти.
- Вимочати банаи в клярі і вилкою акуратно, даючи кляру трохи стекти, викласти банани на сковорідку.
- Обсмажити банани з обох боків до утворення золотистої скоринки.
- Можна перед подачею на стіл посипати цукровою пудрою.
Смачного!