Представляємо вам тофники – веганські сирники, які готуються без сиру, яєць та рафінованого цукру. Жодного продукту тваринного походження! Лише багатий на білок тофу, кокосове молоко і цукор і свіжі ягоди (можна замінити їх узимку на фрукти, наприклад на кружечки бананів) для прикраси при подачі страви до столу.
Складові:
- 250 г тофу
- 4 ст.л цільнозернового або полбового борошна
- 2 ст.л подрібненого кокосового цукру
- щіпка ванілі
- родзинки та цедра лимона – за бажанням
- 6 ст.л кокосового молока
- кокосова олія для обсмажування (або використовуємо будь-яку рослинну)
Приготування:
- Тофу подрібнюємо у блендері до однорідної маси
- До тофу додаємо борошно+цукор+ваніль = добре перемішуємо
- Додаємо родзинки та цедру лимона
- З маси формуємо кульки, обвалюємо в борошні, надаємо бажану форму і обсмажуємо на добре розігрітій сковороді до золотистої скоринки.
Смачного!