Ніжні трюфелі з апельсином та імбиром

Ніжні трюфелі з апельсином та імбиром – корисна та смачна альтернатива для любителів шоколадних цукерок.

Складові (на 15-20 штук):

4 ст. ложки олії какао
3 ст. ложки кокосової олії
4 ст. ложки меду
3/4 склянки або 60 г какао + какао для обсипання
4 ст. ложки апельсинового соку
1 ст. ложка подрібненого кореня імбиру
1/2 ч. ложки морської солі

трюфели с имбирем и апельсином
Приготування:
  • На водяній бані розтопіть олію какао.
  • Зніміть з вогню, додайте кокосове масло, мед і перемішайте.
  • Додайте какао, сік апельсина та морську сіль, ретельно перемішайте.
  • Поставте у холодильник на 10 хвилин.
  • Потім сформуйте 15-20 трюфелів розміром з половинку м’яча для гольфу.
  • Обкатайте трюфелі в какао і приберіть холодильник до застигання.

Смачного!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.