Ніжні трюфелі з апельсином та імбиром – корисна та смачна альтернатива для любителів шоколадних цукерок.
Складові (на 15-20 штук):
4 ст. ложки олії какао
3 ст. ложки кокосової олії
4 ст. ложки меду
3/4 склянки або 60 г какао + какао для обсипання
4 ст. ложки апельсинового соку
1 ст. ложка подрібненого кореня імбиру
1/2 ч. ложки морської солі
Приготування:
- На водяній бані розтопіть олію какао.
- Зніміть з вогню, додайте кокосове масло, мед і перемішайте.
- Додайте какао, сік апельсина та морську сіль, ретельно перемішайте.
- Поставте у холодильник на 10 хвилин.
- Потім сформуйте 15-20 трюфелів розміром з половинку м’яча для гольфу.
- Обкатайте трюфелі в какао і приберіть холодильник до застигання.
Смачного!