Грушева шарлотка з індійськими прянощами

Сьогодні ми будемо балувати себе Грушевою шарлоткою з прянощами. Адже осінь без шарлотки – це осінь!

Іноді, якщо страшенно хочеться з’їсти печиво, а не можна – я замислююся: “Що більше завгодно Богу? Щоб Далай-лама був щасливий? Або щоб їв тільки те, що належить?”… І їм печиво.

– Далай Лама XIV

Одже, нам буде потрібно

3 великі груші
6 столових ложок борошна
6 столових ложок вівсяних пластівців (подрібнити)
200 мл кокосового молока від Масале
кокосовий цукор або будь-який ваш улюблений підсолоджувач – за смаком
дрібка солі
на кінчику ножа соди
плюс рекомендовані МАСАЛЕ ПРЯНОЩІ – кориця, бодян або лимонна цедра

Грушева шарлотка з індійськими прянощами

Спосіб приготування дуже простий

  • без зайвої метушні змішати основні інгредієнти
  • ввести у тісто попередньо нарізані невеликими шматочками очищені від серцевинок та шкірки груші
  • форму для випічки можна застелити пергаментом або просто змастити олією, потім викласти у неї майбутню щарлотку
  • випікати до готовності при температурі 200 градусів – приблизно 30 хвилин.
  • Перед подачею шарлотку рекомендуємо трохи остудити – їсти гарячу випічку шкідливо для зубної емалі та внутрішніх органів

Смачного!

грушева шарлотка
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.