Сьогодні ми будемо балувати себе Грушевою шарлоткою з прянощами. Адже осінь без шарлотки – це осінь!
Іноді, якщо страшенно хочеться з’їсти печиво, а не можна – я замислююся: “Що більше завгодно Богу? Щоб Далай-лама був щасливий? Або щоб їв тільки те, що належить?”… І їм печиво.
– Далай Лама XIV
Одже, нам буде потрібно
3 великі груші
6 столових ложок борошна
6 столових ложок вівсяних пластівців (подрібнити)
200 мл кокосового молока від Масале
кокосовий цукор або будь-який ваш улюблений підсолоджувач – за смаком
дрібка солі
на кінчику ножа соди
плюс рекомендовані МАСАЛЕ ПРЯНОЩІ – кориця, бодян або лимонна цедра
Спосіб приготування дуже простий
- без зайвої метушні змішати основні інгредієнти
- ввести у тісто попередньо нарізані невеликими шматочками очищені від серцевинок та шкірки груші
- форму для випічки можна застелити пергаментом або просто змастити олією, потім викласти у неї майбутню щарлотку
- випікати до готовності при температурі 200 градусів – приблизно 30 хвилин.
- Перед подачею шарлотку рекомендуємо трохи остудити – їсти гарячу випічку шкідливо для зубної емалі та внутрішніх органів
Смачного!