Джинджер Праунс напевно перша не овочева страва в моєму блозі ))) Але так вже вийшло … І вийшло ДУЖЕ і ДУЖЕ )))
Ингредієнти:
креветки пів кілограма не очищені, великі, бажано свіжі, але підійдуть також охолоджені або свіжоморожені
часник 6 великих зубків
корінь імбиру трохи більше, ніж часнику або 1 ст.л. меленого імбиру
листя каррі
лавровий лист
сіль
лимон або лайм
Приготування:
- Відварити креветки з листям каррі, лавровим листом та сіллю.
- Часник і імбир порізати шматочками, додати 4 столові ложки води і змолоти блендером.
- Коли креветки зваряться (5-7 хв), злити з них воду, вийняти лавровий лист.
- Листя каррі залишити.
- Додати часниково-імбирний соус і готувати на великому вогні, постійно помішуючи ще 5 хвилин.
- Подавати із лимоном. До пива )))