Сьогодні нам нагадали рецепт Кокосового шоколадного батончика з мигдалем
На 4 батончика потрібно
- 1/3 склянки кокосової олії
- 1/3 склянки кокосової стружки
- 3 ст.л. темного/звичайного цукру
- 8 несолоних мигдальних горішків
- 100 г тертих какао-бобів або чорного шоколаду
Крок 1
- У мисці середнього розміру розтопіть на паровій бані кокосову олію.
- Додайте в масло спочатку цукор, потім, коли він розтане – кокосову стружку.
- Ретельно розмішайте кокосову масу до однорідності.
- Розлийте масу у силіконову форму бажаної вам форми, але не до самого верху – наступним кроком будемо заливати майбутні батончики шоколадом
- Залиште силіконову форму у холодильнику приблизно на 30 хвилин
Крок 2
- Розтопіть терті какао-боби (шоколад) на паровій бані
- Дістаньте силіконову форму з холодильника та налийте приблизно 2-3 чайні ложки розтопленого шоколаду поверх кокосових плиток.
- Помістіть форму в морозилку і дайте їй охолонути приблизно 15-20 хвилин.
Крок 3
- Коли шоколад на батончиках охолоне – дістаньте їх з форми та перекладіть кокосові брусочки на решітку для випікання, під нею поклавши аркуш пергаментного паперу
- Покладіть по 2 горішка мигдалю на кожен з кокосових брусків
- Залийте плитки залишками розтопленого шоколаду
- Помістіть кокосові батончики в холодильник, поки вони повністю не охолонуть.
Насолоджуйтесь!