Сьогодні Всесвітній день ліні – свято нічим не гірше за інші. І на честь нього у нас вранці народився рецепт, ну, дуже ледачого кабачкова КРЕМ-СУПУ на кокосовому молоці!
Для супу вам знадобиться
кілька кабачків невеликого розміру
кокосове молоко 17% жирності
чайна ложка кокосового масла
сіль, прянощі за смаком
Звичайно, можна було за традиційним рецептом разом з кабачками зварити овочевий бульйон з картоплею, морквою і притомити цибульку, але нам лінь. Так що в хід пішли лише кабачки.
Приготування
- Кабачки помити, порізати кубиками і присмажити до напівготовності на змащеній кокосовою олією пательні з високими бортами.
- Баночку кокосового молока попередньо розігріти під теплою водою (щоб смачні вершки і рослинний кокосовий жирок не залишилися на стінках банки)
- Залити кабачки молоком, додати сіль, прянощі за смаком, і потримати на малому вогні ще хвилин 5-7. Кількість кокосового молока може варіюватися, залежно від того, наскільки густому супу ви віддаєте перевагу.
- Отриману суміш збити блендером.
- Суп можна подавати як в теплому, так і в холодному вигляді, а також прикрасити його зверху зеленню, сухариками або потертим пармезаном.
Смачного!
Лінуйтеся з користю і задоволенням!