Рисова каша на кокосовому молоці з кіноа і соком лайма

Кокосовий лаймовий рис піднімає рівень каші з кінзою на сходинку вище, а взявши за звичку варити каші на кокосовому молоці, ви навчитеся створювати ідеальні солодкі і солоні гарніри!

Вам знадобиться

  • 1/2 стакан білого рису
  • 1/2 склянки кіноа
  • 2 склянки кокосового молока
  • 3 столові ложки соку лайма
  • 1/2 склянки нарізаної свіжої кінзи або петрушки
  • Сіль за смаком
Рисова каша

Приготування

  1. Промийте рис кілька разів проточною водою. Кіноа краще попередньо на ніч замочити в холодній воді, щоб пішла гіркота.
  2. З’єднайте рис, кіноа, кокосове молоко і сіль в каструлі, і на великому або середньому вогні доведіть до кипіння.
  3. Зменшіть вогонь до малого, і проваріть рис 15-20 хвилин або до бажаної готовності.
  4. Через 15 хвилин рис стане al dente, а через 20 – буде м’яким, а кокосове молоко повністю в нього вбереться.
  5. Додайте до каші сік лайма і кинзу або просто присипте зеленою цибулькою.

Смачного!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.