Кокосовий лаймовий рис піднімає рівень каші з кінзою на сходинку вище, а взявши за звичку варити каші на кокосовому молоці, ви навчитеся створювати ідеальні солодкі і солоні гарніри!
Вам знадобиться
- 1/2 стакан білого рису
- 1/2 склянки кіноа
- 2 склянки кокосового молока
- 3 столові ложки соку лайма
- 1/2 склянки нарізаної свіжої кінзи або петрушки
- Сіль за смаком
Приготування
- Промийте рис кілька разів проточною водою. Кіноа краще попередньо на ніч замочити в холодній воді, щоб пішла гіркота.
- З’єднайте рис, кіноа, кокосове молоко і сіль в каструлі, і на великому або середньому вогні доведіть до кипіння.
- Зменшіть вогонь до малого, і проваріть рис 15-20 хвилин або до бажаної готовності.
- Через 15 хвилин рис стане al dente, а через 20 – буде м’яким, а кокосове молоко повністю в нього вбереться.
- Додайте до каші сік лайма і кинзу або просто присипте зеленою цибулькою.