Велетенське шоколадне печиво

Коли немає часу на приготування, а сімейство вимагає шоколадного шоколаду – згадуємо шведський рецепт Велетенського шоколадного печива.
– солодко
– швидко
– шоколадно

Інгредієнти:
  • 150 г кокосової олії або вершкового масла
  • 150 г кокосового цукру, попередньо добре подрібненого
  • 1 яйце
  • 200 г пшеничного борошна
  • 50 г вівсяних пластівців
  • 1 ч.л. кардамону/будь-якої іншої вашої улюбленої пряності (або хоча б сипніть ванільного цукру)
  • 1 ч.л. соди
  • 1 щіпка солі
  • 150 г тертих какао-бобів/чорного шоколаду/шоколадних чіпсів (але чіпси та шоколадки то вже не та смакота, звісно)
Приготування:
  1. Нагрійте духовку до 180°C і вистеліть 20 см форму для випікання пергаментним папером, відкладіть убік.
  2. Збийте до однорідності кокосову олію кімнатної температури з цукром.
  3. Додайте до суміші яйце та сухі інгредієнти (крім тертого какао), ретельно усе перемішайте, допоки тісто не буде гладеньке.
  4. Подрібніть чималенькими шматочками терті какао-боби та додайте їх 100 г до тіста. Знову вимішайте все гарненько.
  5. Викладіть тісто у форму, а потім зверху посипте тим шоколадом, що залишився, і трошки притисніть його зверху.
  6. Випікайте пиріг приблизно 25 хвилин.
  7. Вийміть і дайте повністю охолонути.
  8. Виставте шоколадне печиво на стіл.
  9. Тікайте. Бо від аромату шоколаду ваші домашні вас зметуть з ніг
Велетенське шоколадне печиво

За оригінальний рецепт дякуємо 🙏 Вakamedfrida

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.