Веганський омлет без яєць

Сьогодні хочемо вас потішити рецептом веганского омлету на нутовому борошні без яєць!

  • Готується він з нутового борошна, яке в 2 рази перевершує звичайне борошно за кількістю протеїну і в 6 разів – борошно білу.
  • Містить фолієву кислоту, залізо, вітамін В-6, магній і калій.
  • Омлет з такого борошна має приємний аромат, ніжну текстуру і відмінно насичує.
  • У рецепті кількість на три порції.

Що ж, приступимо? 😉

Нам знадобиться

3/4 склянки (1 склянка – 250 мл) борошна з гороху нут
3/4 склянки води
1/4 ч.л. соди
1 ч.л. рисового або винного оцту
1/4 ч.л. каррі
1/4 ч.л. сухого часнику або асафетиди
жменю шпинату
1 помідор
1 маленький гриб
кокосова олія для смаження
будь-яку червону свіжий перець за смаком
сіль за смаком

омлет веганский нутовая мука

Приготування

  • З’єднуємо борошно, соду, спеції.
  • Заливаємо водою, додаємо оцет. Нарізаємо тонко всі овочі. Вони можуть бути абсолютно будь-якими. Ви можете додати селеру, червоний перець або просто обмежитися петрушкою і кропом.
  • Змащуємо рослинним маслом сковорідку і виливаємо невеликий ополоник складу.
  • Обсмажуємо з двох сторін

Смачного!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.