Брауні №2 – на найвишуканіший веганський смак! Рецепт Сирого Брауні можна почитати ТУТ
Вам потрібно:
90-100 г тертих како-бобів або чорного шоколаду
3 ст. льняного борошна
9 ст. води
2 ст. картопляного крохмалю
80 г кокосового борошна
30 г какао-порошку
50 г кокосової олії
150-200 г кокосового цукру
дрібка солі
45 г ламаного чорного шоколаду чи подрібнених тертих какао-бобів – вони краще витримують високу температуру
Приготування
- 100 г тертих какао-бобів розтопити на водяній бані
- Льняне борошно залити водою і змішати до однорідності
- Поєднати в мисці по черзі розтоплений шоколад, лляну суміш та інші інгредієнти. Туди ж останнім додати поламаний чорний шоколад
- Попередньо застелявши пергаментом підходящу за розміром форму для випічки, рівним шаром розподілити по ній тісто для нашого веганського Брауні.
- Випікати за температури 180 градусів хвилин 25-30.
Подавати Брауні рекомендується повністю охолодженим.