Веганський Брауні: выпікаємо у духовці

Брауні №2 – на найвишуканіший веганський смак! Рецепт Сирого Брауні можна почитати ТУТ

Вам потрібно:

90-100 г тертих како-бобів або чорного шоколаду
3 ст. льняного борошна
9 ст. води
2 ст. картопляного крохмалю
80 г кокосового борошна
30 г какао-порошку
50 г кокосової олії
150-200 г кокосового цукру
дрібка солі
45 г ламаного чорного шоколаду чи подрібнених тертих какао-бобів – вони краще витримують високу температуру

Веганський Брауні: выпікаємо у духовці

Приготування

  • 100 г тертих какао-бобів розтопити на водяній бані
  • Льняне борошно залити водою і змішати до однорідності
  • Поєднати в мисці по черзі розтоплений шоколад, лляну суміш та інші інгредієнти. Туди ж останнім додати поламаний чорний шоколад
  • Попередньо застелявши пергаментом підходящу за розміром форму для випічки, рівним шаром розподілити по ній тісто для нашого веганського Брауні.
  • Випікати за температури 180 градусів хвилин 25-30.

Подавати Брауні рекомендується повністю охолодженим.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.