Ми додаємо стравам зміст!
  • Пн-Пт: 10:00 - 20:00
  • Суб: 10:00 - 18:00
  • Нд: вихідний
Ми додаємо стравам зміст!

Веганський Брауні: выпікаємо у духовці

Брауні №2 – на найвишуканіший веганський смак! Рецепт Сирого Брауні можна почитати ТУТ

Вам потрібно:

90-100 г тертих како-бобів або чорного шоколаду
3 ст. льняного борошна
9 ст. води
2 ст. картопляного крохмалю
80 г кокосового борошна
30 г какао-порошку
50 г кокосової олії
150-200 г кокосового цукру
дрібка солі
45 г ламаного чорного шоколаду чи подрібнених тертих какао-бобів – вони краще витримують високу температуру

Веганський Брауні: выпікаємо у духовці

Приготування

  • 100 г тертих какао-бобів розтопити на водяній бані
  • Льняне борошно залити водою і змішати до однорідності
  • Поєднати в мисці по черзі розтоплений шоколад, лляну суміш та інші інгредієнти. Туди ж останнім додати поламаний чорний шоколад
  • Попередньо застелявши пергаментом підходящу за розміром форму для випічки, рівним шаром розподілити по ній тісто для нашого веганського Брауні.
  • Випікати за температури 180 градусів хвилин 25-30.

Подавати Брауні рекомендується повністю охолодженим.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

мелена куркума

Цікаві факти про куркуму

Хоча куркума відома своєю користю для здоров’я та різноманіттям використання, вона також може бути предметом деяких цікавих і кумедних фактів. Куркума забарвлює

ореховый десерт

Веганський лимонно-малиновий чізкейк без борошна

Сьогодні в нашу скарбницю додається шикарний рецепт лимонно-малинового чізкейку. Пиріг дуже ніжний, просто тане у роті! Чізкейк підходить для сироїдів. Лимонно-малиновий чізкейк

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо