Сьогодні представляємо вашій увазі веганські млинці з какао та бананами!
- Підходять веганам (рецепти без яєць та молочних продуктів тваринного походження)
- Не містять глютену
- Без рафінованого цукру
- Легкі у приготуванні
- Ключове слово – ШОКОЛАДНІ
ДЛЯ ТІСТА
90 г гречаного борошна – можна замінити на будь-яку спельтову його альтернативу
40 г кукурудзяного або картопляного крохмалю
30 г кокосового цукру
2 ст. какао-порошка
300 мл кокосового молока
1-2 ст. кокосової олії для змащування сковороди
ШОКОЛАДНИЙ ТОППІНГ
60 г кленового сиропу
2 ст. арахісової олії або будь-якої іншої горіхової пасти
2 ст. какао-порошка
1 ст. води або додати більше кленового сиропу
дрібка солі
ДЛЯ НАЧИНКИ
Банани середнього чи маленького розміру – їхня кількість залежить від порції млинців. Наш рецепт розрахований на 6 невеликих млинців. Також як начинку ви можете використовувати порізані кубиками ананаси, полуницю або будь-які інші ваші улюблені фрукти.
Приготування
- Змішайте всі інгредієнти для тіста міксером або віночком в одній мисці, а в іншій – все з’єднайте для шоколадного топінгу.
- Нагрійте на середньому вогні антипригарну пательню, змастивши її невеликою кількістю кокосової олії
- Посмажте млинці звичайним способом. Якщо тісто вийшло густим – просто додайте ще трохи кокосового молока або звичайної води.
- Кожен млинець змастіть невеликою кількістю шоколадного топінгу та загорніть у нього цілий банан.
- Насолоджуйтесь!