Веганське печиво з кіноа і сушеної журавлиною

Як і обіцяли, ділимося рецептом ВЕГАНСЬКОГО ПЕЧИВА З КІНОА, заради якого навіть сонечко вдивляється у вікна нашої кухні пильніше, ніж звичайно.

Вам знадобиться

150 г борошна з перемеленого в блендері кіноа
50 г мигдального борошна або теж перемелених в блендері мигдальних горіхів
25 г кокосового цукру
2 ст.л. арахісової пасти або урбеча з будь-яких горіхів
1 «лляне яйце» – 1 ст.л. льняної муки + 4 ст.л. води (дати постояти 5 хвилин)
½ ч.л. соди, погасити соком лимона
щіпка морської солі
жменю сушеної журавлини або родзинок
подрібнені терті какао-боби або шоколадні краплі – за бажанням

Приготування
  • З’єднати всі інгредієнти разом, останніми додати журавлину, терті какао-боби, і гарненько вимісити тісто.
  • Згідно вашим смакам і побажанням сформувати печиво і випікати їх хвилин 15 самі прекрасно знаєте, при якій температурі – 180 °C.

Рецепт ще чим гарний, що солодке печиво легко обернути в корисні хлібці. Просто замість цукру, шоколаду та журавлини додати трішки більше солі (ми гралися з чорної гімалайської), а також прянощів – італійських трав, копченої паприки або сушених різаних томатів. Вуаля!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.