Смузі з кокосовим молоком – поживний напій, який не тільки підбадьорить і дозволить бути в тонусі цілий день, а й просто подарує гарний настрій. Молоко кокосу відмінно поєднується із фруктами та ягодами, тому на його основі можна приготувати десерт на будь-який смак.
Кокосова смузі з полуницею і малиною або пластівцями
- У чашу блендера помістити : 1 банан, 1 склянку ягід (полуниці або малини), 1/2 склянки вівсяних пластівців, цукор за смаком і залити склянкою кокосового молока.
- Збити. Розлити по прозорих келихах, прикрасити зверху свіжими ягідками та листочками м’яти.
- За рецептом полуниці, малину можна використовувати як у свіжому, так і замороженому вигляді.
З ківі та полуницею
Половину банана змішати в блендері з нарізаним кубиками ківі (1 шт.), полуницею – 5-7 шт. та склянкою кокосового молока.
З малиною
Склянку кокосового молока, нарізану скибочками банан, по півсклянки ягід полуниці, малини та чайну ложку меду збити в блендері до однорідної консистенції. Спробувати. Якщо несолодкий, додати ще трохи меду та знову перемішати.
При використанні не заморожених ягід можна додати кілька кубиків льоду.
З полуницею
- Для однієї порції знадобиться банан, покришений скибочками, 10-12 ягід полуниці (свіжих чи заморожених), 100-120 мл кокосового молока.
- Інгредієнти збити за допомогою блендера.
- Корисний та смачний напій готовий.
- Кількість рідини можна збільшувати або зменшувати, все залежить від того, якій густоті напій ви віддаєте перевагу.
З чорницею
Для однієї порції смузі з кокосовим молоком, чорницею та бананом знадобиться:
- один очищений апельсин
- нарізаний скибочками банан
- склянка чорниці
- склянка молока кокосу
- кілька кубиків льоду
Всі інгредієнти збити до однорідного стану. Останнім додати лід.
Якщо хочеться отримати напій ніжнішої консистенції, то замість цілих ягід чорниці можна використовувати лише її попередньо віджатий сік (наприклад, в блендері) без м.якоті.
З малиною
Помістити в чашу блендера півсклянки ягід, 100 мл натурального йогурту, 100-150 мл молока кокосу, один банан скибочками, 1-2 чайні ложки меду та кілька свіжих листків м’яти. Збити, розлити по келихах. Прикрасити.