Поспішаємо поділитись успішно випробуваним апгрейд-рецептом Шоколадно-кокосового пудингу!
- Підходить веганам
- Не вимагає випікання
- Неймовірно ніжний, поживний та смачний!
Вам знадобиться:
500 мл кокосового молока
200 мл води
70-110 г кокосового (або будь-якого іншого нерафінованого) цукру
дрібка солі
45 г темного какао-порошку
120 г тертих какао-бобів
1 чайна ложка агар-агару
Приготування
- Помістіть молоко, воду, цукор та сіль у каструлю та нагрійте на середньому вогні.
- В окремому посуді збийте порошок какао з 4 столовими ложками води, потім вилийте в молочну суміш і перемішайте.
- Додайте розтоплені на водяній бані терті какао-боби (можна просто їх потерти попередньо на тертці), і заважайте все до повного розчинення інгредієнтів.
- Помістіть агар-агар у чашку, додайте 1 столову ложку води, розмішайте і влийте загусник у шоколадну суміш. Потім доведіть до кипіння і варіть ще 1-2 хвилини.
- Вилийте отриману ароматну смакоту у форму, дайте пудингу повністю охолонути і відправте холодильник години на 3-4.
- Перед подачею пудинг можна прикрасити горішками чи свіжими фруктами.
Смачного!
Автор оригінального рецепту: Vegaliciously