Шоколадно-кокосовий пудинг

Поспішаємо поділитись успішно випробуваним апгрейд-рецептом Шоколадно-кокосового пудингу!

  • Підходить веганам
  • Не вимагає випікання
  • Неймовірно ніжний, поживний та смачний!
Вам знадобиться:

500 мл кокосового молока
200 мл води
70-110 г кокосового (або будь-якого іншого нерафінованого) цукру
дрібка солі
45 г темного какао-порошку
120 г тертих какао-бобів
1 чайна ложка агар-агару

шоколадно-кокосовий пудинг

Приготування

  • Помістіть молоко, воду, цукор та сіль у каструлю та нагрійте на середньому вогні.
  • В окремому посуді збийте порошок какао з 4 столовими ложками води, потім вилийте в молочну суміш і перемішайте.
  • Додайте розтоплені на водяній бані терті какао-боби (можна просто їх потерти попередньо на тертці), і заважайте все до повного розчинення інгредієнтів.
  • Помістіть агар-агар у чашку, додайте 1 столову ложку води, розмішайте і влийте загусник у шоколадну суміш. Потім доведіть до кипіння і варіть ще 1-2 хвилини.
  • Вилийте отриману ароматну смакоту у форму, дайте пудингу повністю охолонути і відправте холодильник години на 3-4.
  • Перед подачею пудинг можна прикрасити горішками чи свіжими фруктами.

Смачного!

Автор оригінального рецепту: Vegaliciously

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.