Для поціновувачів кондитерських виробів з пісочного тіста пропонуємо приготувати його на кокосовій олії
Інгредієти:
2 склянки просіяного борошна
100 г кокосової олії
1 яйце
0,5 склянки подрібненого кокосового цукру
1 ванільний стручок
- Збити міксером розтоплене кокосове масло, кокосовий цукор і насіння ванілі, додати яйце і знову збити.
- Вилити на борошно. Добре перемішати усі інгредієнти. Тісто повинно бути розсипчастим.
- Поставити у холодильник на декілька годин або на ніч.
- За бажанням перед вживанням тісто ще раз перемішати блендером або добре перетерти руками.
- 2/3 тіста насипаємо 5 мм шаром на дно форми, потім тонким шаром викладаємо начинку (малину, варення, шоколад), присипаємо за бажанням цукром і на заключному етапі – натираємо зверху тісто, що залишилося.
Пироги будуть найніжнішими!