Ми додаємо стравам зміст!
  • Пн-Пт: 10:00 - 20:00
  • Суб: 10:00 - 18:00
  • Нд: вихідний
Ми додаємо стравам зміст!

Пісочне тісто на кокосовій олії

Для поціновувачів кондитерських виробів з пісочного тіста пропонуємо приготувати його на кокосовій олії

Інгредієти:

2 склянки просіяного борошна
100 г кокосової олії
1 яйце
0,5 склянки подрібненого кокосового цукру
1 ванільний стручок

  • Збити міксером розтоплене кокосове масло, кокосовий цукор і насіння ванілі, додати яйце і знову збити.
  • Вилити на борошно. Добре перемішати усі інгредієнти. Тісто повинно бути розсипчастим.
  • Поставити у холодильник на декілька годин або на ніч.
  • За бажанням перед вживанням тісто ще раз перемішати блендером або добре перетерти руками.
  • 2/3 тіста насипаємо 5 мм шаром на дно форми, потім тонким шаром викладаємо начинку (малину, варення, шоколад), присипаємо за бажанням цукром і на заключному етапі – натираємо зверху тісто, що залишилося.

Пироги будуть найніжнішими!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

мелена куркума

Цікаві факти про куркуму

Хоча куркума відома своєю користю для здоров’я та різноманіттям використання, вона також може бути предметом деяких цікавих і кумедних фактів. Куркума забарвлює

ореховый десерт

Веганський лимонно-малиновий чізкейк без борошна

Сьогодні в нашу скарбницю додається шикарний рецепт лимонно-малинового чізкейку. Пиріг дуже ніжний, просто тане у роті! Чізкейк підходить для сироїдів. Лимонно-малиновий чізкейк

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо