Масала-чай — аромат Індії в кожному дні

Не дарма англійці вважали, що о 5 годині вечора добре б випити чаю. А ми відповідаємо – вони абсолютно праві. За денним циклам цей час поповнити водний баланс і зробити невелику паузу. Втім, в будь-який час доби масала-чай від Masale це завжди гарна ідея!

Інгредієнти
  • 2 чашки води
  • 1 чашка кокосового молока (можна більше, якщо потрібно більш густий і молочний чай)
  • 1-2 столові ложки чорного чаю
  • цукор або мед за смаком
  • 2 ч.л. суміші прянощів “Масала для чаю”
Спосіб приготування
  1. Довести до кипіння в одній ємності чай, воду і молоко.
  2. Вимкнути вогонь і додати прянощі.
  3. Залишити настоюватися 10-15 хвилин.
  4. Процідити.
  5. Масала-чай готовий.

Enjoy!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.