Не дарма англійці вважали, що о 5 годині вечора добре б випити чаю. А ми відповідаємо – вони абсолютно праві. За денним циклам цей час поповнити водний баланс і зробити невелику паузу. Втім, в будь-який час доби масала-чай від Masale це завжди гарна ідея!
Інгредієнти
- 2 чашки води
- 1 чашка кокосового молока (можна більше, якщо потрібно більш густий і молочний чай)
- 1-2 столові ложки чорного чаю
- цукор або мед за смаком
- 2 ч.л. суміші прянощів “Масала для чаю”
Спосіб приготування
- Довести до кипіння в одній ємності чай, воду і молоко.
- Вимкнути вогонь і додати прянощі.
- Залишити настоюватися 10-15 хвилин.
- Процідити.
- Масала-чай готовий.
Enjoy!