Намасте і мирного дня!
Медитація на кухні з новим рецептом безглютенового Кокосового Бауні.
Вийшло смачно, ароматно і шоколадно. Спробуйте, коли буде світло. Можливо і вам сподобаються такі смаколики.
Інгредієнти
½ склянки плюс 2 ст.л. органічної кокосової олії
¼ склянки темного какао-порошку
3 великих яйця
½ склянки плюс 2 ст.л. нектара агави/кленового сиропу/меду
1 ч.л. екстракту ванілі – за бажанням
50 г кокосового борошна
½ ч.л. морської солі
1/3 склянки подрібнених сирих волоських горіхів
1/3 склянки подрібнених тертих какао-бобів або шоколадних крапель, якщо ви фанат шоколаду
Приготування
- Розігрійте духовку 160 градусів.
- Вистеліть форму для випікання розміром приблизно 20 см пергаментом, щоб його краї трошки виходили за стінки форми – це допоможе легко вийняти та розрізати вологий Брауні.
- Злегка змажте форму кокосовою олією.
- У великій мисці змішайте до однорідності какао-порошок, розтоплену кокосову олію та яйця за допомогою міксера.
- Додайте у суміш підсолоджувач та екстракт ванілі. Знову перемішайте до однорідності.
- Додайте кокосове борошно та сіль і знову перемішайте, поки тісто не з’єднається.
- Останніми додайте горіхи та шоколадні краплі.
- Рівномірно розподіліть тісто по заздалегідь підготовленій формі.
- Випікайте 30-40 хвилин або поки зубочистка, вставлена в центр, не вийде чистою.
- Охолодіть Кокосовий Брауні до кімнатної температури, вийміть з форми і тільки тоді розріжте.
Смачного!