Керобовий домашній шоколад

До вашої уваги смачний рецепт шоколаду на основі керобу – легкий у приготуванні, поживний та корисний. Справжній домашній суперфуд!
А для тих, в кого не вистачає часу на приготування смаколиків, придбати готові шоколадні та керобові суперфуди від Масале можна тут

Інгредієнти на 6-7 невеличких шоколадок:
30 г масла какао
30 г кокосової олії
2 ч.л. кленового сиропу або меду
30 г керобу
Начинка на вибір: прянощі, цукати, родзинки, кунжут, гранат, насіння чіа, сушені фрукти тощо. 

Приготування:

  1. Розтопіть на паровій бані масло какао та кокосову олію
  2. Додайте сироп або мед і перемішайте масу до однорідності.
  3. Додайте кероб і добре все перемішайте, поки не вийде гладенька суміш.
  4. Вилийте суміш в невеличкі силіконові або паперові форми для кексів (або просто викладіть керобову масу тонким шаром на лист з силікону, а згодом поріжте чи поламайте, як заманеться), додайте начинки.
  5. Поставте смаколики у холодильник до повного охолодження (на годинку або на усю ніч).
  6. Приємного апетиту!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.