Хрумкий яблучний десерт на кокосовій олії

У холодні похмурі дні – аромат теплих яблук та корисні солодощі – дуже зігрівають тіло та душу. Отже, хрумкий яблучний десерт на кокосовому маслі

Інгредієнти для яблучного шару
  • 6 середніх яблук, нарізаних кубиками
  • 5 чайних ложок лимонного соку
  • 1/2 чашки кокосового цукру або вашого улюбленого підсолоджувача
  • 1/2 чайна ложка меленої кориці
  • 1 щіпка морської солі
  • 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю
Для верхнього шару
  • 3/4 чашки кокосового цукру або вашого улюбленого підсолоджувача
  • 1/2 склянки цільного пшеничного борошна
  • 3/4 чашка вівсяних пластівців
  • щіпка морської солі
  • 3 столові ложки кокосової олії


Хрумкий яблучний десерт на кокосовій олії
Приготування
  • Розріжте яблука на шматочки і помістіть у велику миску.
  • Додайте інгредієнти, що залишилися, в миску (лимонний сік, цукор, корицю, морську сіль і кукурудзяний крохмаль) і перемішайте з яблуками.
  • В окремій мисці з’єднайте всі інгредієнти верхнього шару. Розтопіть кокосове масло перед додаванням до суміші. Верхній шар повинен вийти вологий і при цьому сипкий
  • Помістіть яблучну суміш у форму для випічки
  • Покрийте яблука рівномірно верхнім шаром.
  • Випікати протягом 50-60 хвилин, або доти, поки яблука не покриються бульбашками, а верхня частина стане коричневою.
  • Дайте охолонути протягом 15-20 хвилин перед подачею.

Смачного!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.