Фінікова карамель на горіховому маслі

Пропонуємо спробувати рецепт фінікової карамелі на кокосовій олії — оригінальний топінг до будь-якої страви.
Рецепт можливий в солодкому і солоному варіанті.

Інгредієнти:

25 фініків без кісточки
2 ст.л. меду
тахіні 1/4 склянки (або будь-яка інша горіхова паста)
1/4 склянки арахісового масла (або будь-якого горіхового масла)
1/3 склянки розтопленої кокосової олії
1/4 ч.л. морської солі
2 столові ложки води

Спосіб приготування:
  1. Залиште фініки на 10-15 хвилин у гарячій воді.
  2. Зніміть шкірку (вийде більш гладенька карамель).
  3. Закиньте фініки в потужний блендер або кухонний комбайн разом з іншими інгредієнтами. Змішайте до отримання однорідної маси.
  4. Зберігати в банку в холодильнику.

Смачного!

Фінікова карамель
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.