Beetroot hummus – bright, tasty, nutritious, useful

We are preparing a healthy spread on bread – Beet hummus.

Ingredients:

• 200 g of fresh beets
• 3 tablespoons of tahini
• 1/2 cup of water
• 1 tablespoon of lemon juice
• 250 g of canned chickpeas
• 2 tablespoons of olive oil
• salt and pepper or other MASALE spices to taste

свекольный хумус
Cooking Beetroot hummus:
  • Cut the beets in half and cook for 10-15 minutes.
  • Grind the boiled beets with a blender until smooth.
  • Add tahini, water and lemon juice to the pureed beets and mix with a blender for another 2 minutes.
  • Add chickpeas, salt and pepper to the mixture and puree until smooth.
  • Season with olive oil.
  • Bon appetit!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.