Особливості зберігання кокосових продуктів

Намасте, наші неймовірні!
Поки є світло та інтернет – відповідаємо на актуальне питання стосовно товарів MASALE.

У нас насправді ще жодного разу не скисало і не пліснявіло сухе кокосове молоко та олія. Через свій унікальний хімічний склад більшість кокосових продуктів є природними консервантами, тож добре почуваються при кімнатній температурі до двох і більше років. А от якщо ви поставите сухе кокосове молоко або олію в холодильник і будете використовувати лише час від часу – можна приготуватись до неприємностей

Вологе середовище та різкі зміни температур як раз і сприяють появі неприємного запаху, зміні кольору та плісняві у кокосових продуктах. І це також головна причина, чому не варто тримати натуральну кокосову олію у ванній кімнаті – інакше доведеться розпрощатися з нею задовго до кінцевого терміну придатності.

Єдине виключення стосовно зберігання у холодильнику, то кокосове молоко або вершки у жерстяних банках. Бляшані упаковки мають властивість окислюватися, що негативно впливає на смак і збереження кокосового молока. Тобто, якщо ви придбали кокосове молоко (або будь-який інший продукт) в жерстяній банці і не використали усе одразу – перелийте рідину в скляну ємність. Таке молоко зберігається в холодильнику не більше 3 діб.

Ну, а чисті бляшанки потрапили у топчик для виготовлення окопних свічок. Їх постійно не вистачає так само, як і парафіну.

Терміни придатності кожного з кокосових продуктів МАСАЛЕ та особливості їх зберіганна можна подивитися у відповідному розділі

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.