Кокосовий Брауні

Намасте і мирного дня!
Медитація на кухні з новим рецептом безглютенового Кокосового Бауні.
Вийшло смачно, ароматно і шоколадно. Спробуйте, коли буде світло. Можливо і вам сподобаються такі смаколики.

Інгредієнти

½ склянки плюс 2 ст.л. органічної кокосової олії
¼ склянки темного какао-порошку
3 великих яйця
½ склянки плюс 2 ст.л. нектара агави/кленового сиропу/меду
1 ч.л. екстракту ванілі – за бажанням
50 г кокосового борошна
½ ч.л. морської солі
1/3 склянки подрібнених сирих волоських горіхів
1/3 склянки подрібнених тертих какао-бобів або шоколадних крапель, якщо ви фанат шоколаду

Приготування

  • Розігрійте духовку 160 градусів.
  • Вистеліть форму для випікання розміром приблизно 20 см пергаментом, щоб його краї трошки виходили за стінки форми – це допоможе легко вийняти та розрізати вологий Брауні.
  • Злегка змажте форму кокосовою олією.
  • У великій мисці змішайте до однорідності какао-порошок, розтоплену кокосову олію та яйця за допомогою міксера.
  • Додайте у суміш підсолоджувач та екстракт ванілі. Знову перемішайте до однорідності.
  • Додайте кокосове борошно та сіль і знову перемішайте, поки тісто не з’єднається.
  • Останніми додайте горіхи та шоколадні краплі.
  • Рівномірно розподіліть тісто по заздалегідь підготовленій формі.
  • Випікайте 30-40 хвилин або поки зубочистка, вставлена в центр, не вийде чистою.
  • Охолодіть Кокосовий Брауні до кімнатної температури, вийміть з форми і тільки тоді розріжте.

Смачного!

Кокосовий Брауні coconut brownie
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Залиште свої контакти

і ми Вам зателефонуємо

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.
banner-thank-you

Дякуємо за запит! :)

Очікуйте на дзвінок менеджера найближчим часом.