Хочеться побалувати себе чимось смачненьким, але водночас легким і не калорійним? Аромат веганської шарлотки з яблуками на кокосовому молоці подарує приємні відчуття на весь вечір!
- Без рафінованого цукру
- Без молока та жирів тваринного походження
- Без глютену
- Без зайвої тяганини!
Складові:
2 яблука (червоне та зелене)
200 мл кокосового молока
1/2 ч. л. соди
1 ст. оцту
Дрібка солі
3 ст. сиропу топінамбуру
200 г нутового борошна
щіпка меленої кориці
1 ч. л. кокосової олії для змащування форми
Приготування:
- Включити духовку на 180 ° С
- Яблука нарізати невеликими скибочками і викласти на дно форми, змащеною кокосовим маслом.
- У мисці змішати молоко, просіяне борошно, додати решту інгредієнтів, а в останню чергу – гашену оцтом соду.
- Випікати 30 хвилин на середньому рівні та ще 10 хвилин у режимі конвекції.
- Насолоджуватися!