Це просто нереально смачний пиріг, до того ж ще корисний, а тому ми вирішили поділитися рецептом з вами. Отже, пиріг із нутового борошна з яблуками!
По-перше він без глютену, а по-друге його готувати дуже просто, а тому ви з легкістю зможете порадувати себе та своїх близьких.
Інгредієнти:
160 г нутового борошна
40 г кокосового цукру
3 невеликі яблука (можна додати груші та/або сливи)
1,5 чайні ложки розпушувача
100-150 мл кокосового молока
50 г кокосової олії (у розтопленому вигляді)
1 столова ложка лимонного соку
Ванілін та прянощі за бажанням
Приготування:
- Разогреть духовку до 180 градусов
- Нарезать яблоки тонкими дольками
- Смешать молоко с лимонным соком, добавить масло (в жидком виде). В другой миске смешать муку с сахаром и разрыхлителем.
- Залить молочную смесь в мучную и перемешать до исчезновения сухих комочков.
- Выложить тесто в заранее приготовленную смазанную маслом форму.
- Разложить на поверхности теста нарезанные яблоки.
- Отправить десерт в духовку на 30-35 минут.
- Перед употреблением блюдо следует немного охладить.
- Розігріти духовку до 180 градусів
- Нарізати яблука тонкими часточками
- Змішати молоко з лимонним соком, додати олію (у рідкому вигляді). В іншій мисці змішати борошно з цукром та розпушувачем.
- Залити молочну суміш у борошняну і перемішати до зникнення сухих грудочок.
- Викласти тісто в заздалегідь приготовлену змащену олією форму.
- Розкласти на поверхні тіста нарізані яблука.
- Відправити десерт до духовки на 30-35 хвилин.
- Перед вживанням страву слід трохи охолодити.
Смачного!