У холодні похмурі дні – аромат теплих яблук та корисні солодощі – дуже зігрівають тіло та душу. Отже, хрумкий яблучний десерт на кокосовому маслі
Інгредієнти для яблучного шару
- 6 середніх яблук, нарізаних кубиками
- 5 чайних ложок лимонного соку
- 1/2 чашки кокосового цукру або вашого улюбленого підсолоджувача
- 1/2 чайна ложка меленої кориці
- 1 щіпка морської солі
- 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю
Для верхнього шару
- 3/4 чашки кокосового цукру або вашого улюбленого підсолоджувача
- 1/2 склянки цільного пшеничного борошна
- 3/4 чашка вівсяних пластівців
- щіпка морської солі
- 3 столові ложки кокосової олії
Приготування
- Розріжте яблука на шматочки і помістіть у велику миску.
- Додайте інгредієнти, що залишилися, в миску (лимонний сік, цукор, корицю, морську сіль і кукурудзяний крохмаль) і перемішайте з яблуками.
- В окремій мисці з’єднайте всі інгредієнти верхнього шару. Розтопіть кокосове масло перед додаванням до суміші. Верхній шар повинен вийти вологий і при цьому сипкий
- Помістіть яблучну суміш у форму для випічки
- Покрийте яблука рівномірно верхнім шаром.
- Випікати протягом 50-60 хвилин, або доти, поки яблука не покриються бульбашками, а верхня частина стане коричневою.
- Дайте охолонути протягом 15-20 хвилин перед подачею.
Смачного!