Горіховий пиріг без борошна.
Дуже прості інгредієнти, дуже легко готувати, дуже смачно!
Ингредієнти:
4 яйця
2 склянки горіхів (в оригіналі волоських, я змішала з кешью)
3 столові ложки сухарів
150 г цукру кокосового або звичайного
на кінчику ложки меленого бодяна
Приготування:
- Збити білки до густої піни (я скористалася блендером)
- Горіхи подрібнити до шматочків близько 0,5 см діаметром
- У горіхи додати жовтки, цукор, сухарі – перемішати, в останню чергу додати збиті білки і перемішати
- Викласти у форму, змащену олією.
- У духовку на 40 хвилин при 180С.
- Зверху поклала шар заварного крему. Вийшло дуже смачно. Мені здається, що також чудово підійде масляний крем.
- Ось так просто все)