До вашої уваги смачний рецепт шоколаду на основі керобу – легкий у приготуванні, поживний та корисний. Справжній домашній суперфуд!
А для тих, в кого не вистачає часу на приготування смаколиків, придбати готові шоколадні та керобові суперфуди від Масале можна тут
Інгредієнти на 6-7 невеличких шоколадок:
30 г масла какао
30 г кокосової олії
2 ч.л. кленового сиропу або меду
30 г керобу
Начинка на вибір: прянощі, цукати, родзинки, кунжут, гранат, насіння чіа, сушені фрукти тощо.
Приготування:
- Розтопіть на паровій бані масло какао та кокосову олію
- Додайте сироп або мед і перемішайте масу до однорідності.
- Додайте кероб і добре все перемішайте, поки не вийде гладенька суміш.
- Вилийте суміш в невеличкі силіконові або паперові форми для кексів (або просто викладіть керобову масу тонким шаром на лист з силікону, а згодом поріжте чи поламайте, як заманеться), додайте начинки.
- Поставте смаколики у холодильник до повного охолодження (на годинку або на усю ніч).
- Приємного апетиту!