Продовжуємо радіти смаколикам разом з друзями-веганами та їх рецептом Шоколадного мусу з кокосовими вершками!
Інгредієнти:
120 г тертих какао-бобів (або шоколаду з 70% какао у складі)
1 стакан аквафаби
2-3 столові ложки кокосового цукру
2 столові ложки кокосової олії
½ склянки охолоджених кокосових вершків
Приготування
- Ретельно помішуючи, розтопити на водяній бані терті какао-боби та кокосову олію
- Дати шоколадній масі охолонути хвилин 5-10
- В іншій ємності змішати аквафабу з цукром до густої піни
- Обережно помішуючи, ввести аквафабу до шоколадної маси, та легенько взбити її за допомогою вінчика
- Розкласти пінник у 4 невеликі ємності та дати йому настоятися не менше 4 годин
- Перед подачею на стіл прикрасити мус заздалегідь взбитими холодними кокосовими вершками?
Смачного!