В процесі виробництва цейлонське органічне кокосове борошно не модифікувалося за допомогою додаткової термічної і хімічної обробки, і не відбілювалося, що дозволило зберегти природний кремовий колір і яскравий приємний кокосовий аромат.
- Не містить глютен
- Має низький глікемічний індекс
Сфери застосування цейлонського органічного кокосового борошна:
- Для приготування випічки, десертів, домашнього шоколаду
- Природний підсолоджувач мюслі, йогуртів, пудингів і смузі
- Загущувач для супів і соусів
- Як паніровка для овочів, риби і морепродуктів
- У косметології – як інгредієнт масок і скрабів
- В лікувально-профілактичних цілях
- У декорі
Особливості використання кокосового борошна в кулінарії:
1 стакан кокосового борошна дорівнює 3 склянкам пшеничного.
При використанні кокосового борошна у випічку потрібна посилена «зчіпка» для тіста – тобто додаткова кількість курячих яєць або «веганських» (лляна мука + вода)
Кокосове борошно здатне вбирати і утримувати багато вологи, що впливає на консистенцію готового продукту і вимагає більш ретельного вимішування тіста.
Для випічки десертів на основі кокосового борошна потрібно менше часу, у порівнянні з виробами з пшеничного борошна.
Кокосове борошно не є звичним харчовим продуктом для нашої країни. Тому слід вводити його у раціон поступово, щоб не порушувати роботу травного тракту.
Кокосове борошно у якості лікувально-профілактичного продукту
- Високий вміст клітковини, яка поліпшує травлення і стимулює засвоєння організмом корисних макро- і мікроелементів
- Продукт є джерелом вітаміну D, який особливо необхідний організму в похмурий осінньо-зимовий період
- Вміст калію і магнію пояснює користь вживання кокосової борошна для серцево-судинної системи – регулярне вживання кокосового борошна в їжу допомагає регулювати артеріальний тиск
- Лауринова кислота у складі кокосового борошна має протизапальну і протигрибкову дію на організм людини, допомагаючи протистояти вірусним і простудним захворюванням
- Для нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту – підвищений вміст рослинних волокон стимулює корочення стінок кишківника
- Рекомендована до застосування у дієтах для ослаблених людей і бодібілдерів, так як в числі іншого борошно прияє набору м’язової маси
Цейлонське кокосове борошно і його використання у косметичних процедурах
- Як інгредієнт масок і скрабів.
- Як зволожуючий засіб для зовнішнього застосування при несприятливих погодних умовах (в морози, після тривалого перебування на сонці або прогулянок у вітряні дні). Лауринова кислота у складі борошна запускає відновлювальні процеси в епідермісі.
Властивості / Характеристики
100% чистий органічний продукт, виготовлений з м’якоті свіжого кокоса з подальшим її підсушуванням. Калорійність: 443 кКал
Білки 25 г
Жири 10.7 г
Вуглеводи 64.3 г
Відгуки
Відгуків немає, поки що.