Гарячий кокосовий ром

Намасте!
Серед тижня нетиповий для MASALE рецепт. Але ж середа − це маленька пʼятниця. Просто підтримуємо смаколиками друзів на навчаннях з територіальної оборони, і вчора хлопці наприкінці дня попросили якийсь “дорослий” напій, щоб був і гарячий, і корисний. Отже разом з відерцем какао та безалкогольним глінтвейном зварили ще й ГАРЯЧИЙ КОКОСОВИЙ РОМ

Інгредієнти коктейлю

60 мл золотого рому
1 ст.л. “закваски” з кокосової олії (додається за смаком)
120 мл гарячої водипаличка кориці для краси (за бажанням)

Пряна кокосова “закваска”

½ склянки кокосової олії
1 склянка кокосового або іншого коричневого цукру (саме коричневий, це важливо для смаку)
½ ч.л. меленої цейлонської кориці
¼ ч.л. меленого духмяного перцю
¼ ч.л. меленого мускатного горіха
¼ ч.л. меленої гвоздики
дрібка солі

Крок 1

Додайте не розтоплене кокосове масло, коричневий цукор і спеції у миску і перемішайте, поки не утвориться однорідна суміш
Накрийте кришкою (або одразу покладіть у контейнер) і зберігайте при кімнатній температурі.

Крок 2

Додайте “закваску” з кокосової олії на дно термостійкої склянки.
Зверху залийте ромом і окропом.
Перемішуйте, поки цукор не розчиниться і масло не розтане.
Прикрасьте паличкою кориці і одразу подавайте.

Пити бажано гарячим, бо кокосова олія швидко застигає, і напій буде вже не такий гарнюній. Будьмо здорові! Все буде Україна!

Гарячий кокосовий ром
Гарячий кокосовий ром
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Похожие статьи:

Подпишись на наши рецепты

Только полезные рассылки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.