Кунжутне печиво на кокосовому молоці

Одна з речей, якої нам вже не вистачає після повернення в Україну з Турції, окрім сонячного світла і моря, це – сіміти – турецькі бублики з кунжутом.

Кунжутна олія та будь-яка випічка з сезамом зобов’язані своїм характерним ароматом та насиченим горіховим присмаком величезній кількості органічних сполук, які утворюються лише під час процедури підсмажування кунжуту. Причому, здебільшого від температури смаження сезаму залежить, які саме ароматичні олії і у якій кількості вивільняться з насіння. Найбільш відомим є 2-фурилметантіол, який також відіграє важливу роль у ароматі кави, та у великій кількості знаходиться у трояндовій олії.

Тож сьогодні ми вирішили насолодитися хоча б ароматом кави та сезаму і спекли КУНЖУТНЕ ПЕЧИВО.

Інгредієнти:
Приготування:
  1. Поєднати спочатку усі сухі інгредієнти, потім додати вологі. Все ретельно перемішати.
  2. Розкачати тісто (не занадто тоненько) та за допомогою формочки вирізати печиво бажаних вам обрисів.
  3. Дечко змастити кокосовою олією або використати пергамент чи силіконовий килимок.
    Викласти майбутнє кунжутне печиво на дечко та випікати хвилин 20 при температурі 160-180°C.
  4. За бажанням під час випікання печиво можна перевернути для рівномірного кольору.

Смачного!

кунжутне печиво. сезам
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Похожие статьи:

Подпишись на наши рецепты

Только полезные рассылки

banner-thank-you

Оставьте свой контакт

и мы с Вами свяжемся

banner-thank-you

Спасибо за запрос :)

Ожидайте на звонок менеджера в ближайшее время.