Поспішаємо поділитись смачнючим рецептом гарбузового крем-супу на кокосовому молоці. Встигни закрити гарбузовий сезон!
На петельні з товстим дном тушкую нарізаний невеличкими шматочками гарбуз. Поки він тушкується, підсмажую на вершковому маслі борошно. З любов‘ю складаю у блендер м‘який гарбуз, підсмажене борошно, сушену паприку, щіпку солі, заливаю все кокосовим молоком Masale. Вжик! і ніжний неймовірно красивий суп готовий. Залишилось його розлити по тарілкам, полити гарбузовою олією і посипати кмином. Смакота!
Не бійтесь експериментувати!
Якщо не маєте певних інгредієнтів – замініть, або проконсультуйтесь у нас в Масале! Ми з радістю поспілкуємось з вами на кулінарні теми ❤️
Але наше молоко важко замінити, бо аналогів не існує його можна тільки замовити на сайті Масале!