Пісочне печиво з кокосового борошна

Пісочне печиво з кокосового борошна — простий рецепт!

  • лише 3 інгредієнта
  • без глютену
  • з низьким вмістом вуглеводів
  • палео та кето
  • кількість печива: приблизно 20-25 шт

Примітки

  • Точно зважте борошно — це запобігає занадто вологому або занадто сухому тісту.
  • Якщо тісто здається вам занадто сухим, додайте більше рідкого
  • підсолоджувача, по 1 чайній ложці за раз. Якщо занадто вологе — кокосового борошна, по 1 чайній ложці за раз. Тісто повинно виглядати м’якою масляною кулькою.
  • Завжди розкачуйте тісто між шматочками пергаментного паперу — це запобігає прилипанню тіста до валика.
  • Занурюйте вашу формочку для печива в теплу воду — це невелика хитрість, щоб уникнути налипання до неї тіста

Інгредієнти:

200 г кокосового борошна
100-120 г кокосової олії
100-120 г кленового сиропу або будь-якого вашого улюбленого рідкого підсолоджувача*

*Замість сиропу можна використовувати кокосовий чи звичайний цукор. Тоді тісто хоч і втратить пластичність, але ваше печиво буде на кшталт карамелізованого

Приготування:

  • Розігрійте духовку до 180°C
  • Застеліть дечко пергаментом
  • У мисці змішайте всі інгредієнти, порядок немає значення: кокосове борошно, розтоплене кокосове масло та кленовий сироп. Тісто збереться докупи не одразу, тож не панікуйте — так повинно бути.
  • Залиште тісто хвилин на 5-10 хвилин, щоб волокна кокосового борошна ввібрало рідину.
  • Покладіть кульку з тіста для печива на шматок пергаментного паперу, зверху притисніть ще одним шматком пергаментного паперу та розкатайте тісто але на занадто тонко.
  • Виріжте печиво за допомогою формочки
  • За допомогою шпателя вийміть сформоване печиво і перенесіть його на дечко. Пісочне печиво не буде підходити під час випікання, тому між кожним можна залишити маленький простір.
  • Випікайте 10-12 хвилин або поки печиво не стане золотаво-коричневим.
  • Якщо ви хочете прикрасити печиво розтопленим темним шоколадом (у нашому випадку були терті какао-боби), почекайте, поки печиво буде кімнатної температури

Смачного!

пісочне тісто з кокосового борошна
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Похожие статьи:

човни з гвоздики мистецтво

Мистецтво Молуккських островів: Човни з гвоздики

Восени 2014 року реставраторам Британського музею було доручено унікальне завдання – відновити та законсервувати рідкісний екземпляр човна з гвоздики. Вважають, що корабель

шоколадний торт на кокосовому борошні

Шоколадний торт на кокосовому борошні

День народження співробітника – чудовий привід продовжити експерименти з використання кокосового борошна. Тож нещодавно готували ШОКОЛАДНИЙ ТОРТ НА КОКОСОВОМУ БОРОШНІ торт має

Подпишись на наши рецепты

Только полезные рассылки

Оставьте свои
контакты

и мы вам перезвоним