Шоколадно-вівсяне печиво на кокосових продуктах

І знову той страшний момент, коли за годину перед виходом до школи дитина каже, що їй на сьогодні загадали приготувати домашній смаколик для частування іменинника. Добре хоч не вивчити вірш – ото б було дійсно весело!
Отже, занотовуйте спонтанний рецепт ШОКОЛАДНО-ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА НА КОКОСОВИХ ПРОДУКТАХ
– без яєць
– без глютену
– без жиру

Інгредієнти:

300 г вівсяних пластівців*
150 г кокосового цукру
50 г кокосового борошна
100 г тертих какао-бобів або чорного шоколаду
400 мл кокосового молока
1 ст.л. лимонного соку
1 ч.л. меленого або цілого анісу/іншої вашої улюбленої пряності
цедра лимону
*за бажанням вівсяні пластівці перемолоти на борошно

Приготування:

✔Тертий какао поламати-побити на дрібні шматочки
✔Кокосовий цукор потерти на тертушці або подрібнити у блендері
✔У мисці з’єднати усі сухі інгредієнти (вівсяні пластівці, кокосове борошно та цукор, тертий какао, аніс).
✔Ввести у суху суміш кокосове молоко та лимонний сік і все добре перемішати.
✔Деко застелити пергаментним папером або використовувати килимок для випікання.
✔Сформувати з тіста коржики довільного діаметру та висотою з півсантиметра, і розкласти їх на пергаменті
✔Випікати у попередньо розігрітій духовці приблизно хвилин 15-20 при температурі 200°C

Смачного!

шоколадно-вівсяне печиво на кокосових продуктах
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Схожі статті:

Куркукекс

Куркукекс – африканський десерт з куркумою

Намасте, друзі!Готували нещодавно наш улюблений Куркукекс, а вийшов майже професійний фотосет. Ще ніколи цукор від MASALE не виглядав настільки гарно – немов

водоросли вакаме сушеные

Вакаме: цікаві факти про бурі водорості

У Китаї і Японії водорості вживають в їжу в такій же кількості, як ми вживаємо картоплю Середньостатистичний японець вживає близько 10 кг

Підпишись на наші рецепти

Тільки корисні розсилки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо