Торт з рисового пудингу на кокосовому молоці

Вчора ми гралися з рецептом ванільного пудингу, перетворивши його на такий собі торт з консервованими фруктами. Вийшло незвично та яскраво. Щось на кшталт запіканки з часів дитсадку, але ж, звісно, тоді це було не так вишукано.
Тож спробуйте ТОРТ З РИСОВОГО ПУДИНГУ

Рецепт
– вегетаріанський
– без випічки
– на рослинному молоці
– смачний та калорійний

Інгредієнти

Для основи:
100 г волоських горіхів
50 г кокосової стружки
30-50 г кокосового цукру або іншого підсолоджувача
щіпка солі
ваніль за смаком

Для начинки:
2 ½ склянки кокосового молока або будь-якого горіхового
1 неповна склянка рису – краще кругленького
ванільна есенція за смаком
2-3 столові ложки кокосового цукру

Для топінгу:
150 г будь-якого фруктового пюре (у нас були манго та апельсин)
консервовані фрукти шматочками або тонкими кружальцями (нектарини, манго, ананаси тощо)
подрібнені терті какао-боби або чорний шоколад
насіння чіа
фундук та мигдаль слайсами або подрібнені

торт з рисового пудингу

Приготування

Робимо основу:
✔Волоські горіхи перемолоти у блендері, додати до них решту інгредієнтів і знову перемішати
✔В обрану форму з високими бортиками викласти горіхову основу та гарненько її розплескати по дну форми
✔Відваріть рис з цукром та ванількою до готовності, але не дайте йому добре загустіти та задубіти
✔Викладіть молочний рис на скоринку
❄Помістіть торт в холодильник на кілька годин, поки він не охолоне. Залежно від консистенції та температури це займає приблизно від 3 до 5 годин.
✔Вийміть торт з форми і покрийте його протертим пюре, фруктами, тертим какао, чіа та горіхами.
❄І найважче – просто залиште торт у холодильнику на годинку чи дві, а вже потім – смакуйте.

Наступного разу спробуємо с м’ятою та свіжою полуницею.

Дякуємо авторові оригінального рецепту Deniz Kilic

Придбати смачнюще кокосове молоко, чіа та тертий какао, звісно, можна в Масале

Поделиться в facebook
Facebook
Поделиться в google
Google+
Поделиться в twitter
Twitter
Поделиться в linkedin
LinkedIn

Похожие статьи:

Ferrero Roche домашні цукерки

Домашні цукерки Ferrero Roche

Сьогодні вихідний, тож готуємо солодощі – ДОМАШНІ ФЕРРЕРО РОШЕ! Горіхова основа Ферреро Роше: 100-120 г фундуку + 14 цілих горіхів відкладіть окремо

киноа кіноа пряна кокосове молоко

Пряна кіноа на кокосовому молоці

Довгенько шукали цікавий рецепт приготування кіноа у стилі Masale. Таки знайшли – чудовий смачнючий пряний гарнір вийшов. Отже, ПРЯНА КІНОА НА КОКОСОВОМУ

допоможіть масале стати краще

Допоможіть сайту Masale стати краще!

Дорогі друзі! Команді Масале потрібна ваша допомога, щоб зробити сайт краще!  Ви знаєте, що три місяці тому ми запустили нову версію нашого

Подпишись на наши рецепты

Только полезные рассылки

RU
UA RU

Оставьте свои
контакты

и мы вам перезвоним