Політика Конфіденційності

Торгівельна марка «Масале», яка зареєстрована і діє відповідно до вимог законодавства України (далі – «ТМ Масале») приймає на себе зобов’язання стосовно захисту персональних даних всіх осіб, які відвідали цей сайт (далі – «Сайт»), у зв’язку з чим прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання Сайту кожному користувачеві. У цій Політиці конфіденційності та захисту персональних даних (далі – «Політика») встановлено порядок здійснення «ТМ Масале» обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія «ТМ Масале» з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактна інформація для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та звернення з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у користувача щодо практики захисту персональних даних.

ЩО ОХОПЛЮЄ ДАНА ПОЛІТИКА

Дана Політика поширюється на осіб, які взаємодіють з ТМ Масале в якості споживачів («Ви»). У цій Політиці пояснюється, як Ваші Персональні Дані збираються, використовуються і розголошуються «ТМ Масале» («ТМ Масале», «Ми», «Нас»/«Нам»). Тут також зазначено, як Ви можете отримати доступ до своїх Персональних Даних, які Ми маємо, і оновити їх, та вибрати яким чином Ми можемо використовувати Ваші Персональні Дані.

Ця Політика охоплює як нашу діяльність в мережі Інтернет, так і поза його межами, включаючи Персональні Дані, які ми збираємо за допомогою різноманітних каналів, таких як веб-сайти, додатки, соціальні мережі, службу взаємодії зі споживачами, пункти продажу та різні заходи.

Якщо Ви не надаєте нам необхідні Персональні Дані (ми повідомимо Вам, коли це відбудеться, наприклад, зазначаючи цю інформацію в реєстраційних формах), ми не зможемо надати Вам Наші товари та/або послуги, для надання яких вони необхідні. Ця Політика може час від часу змінюватися.

Ця Політика містить важливу інформацію з наступних питань:

  1. ДЖЕРЕЛА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
  2. ЯКІ ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ МИ ЗБИРАЄМО І ЯК МИ ЦЕ РОБИМО
  3. ФАЙЛИ COOKIES/АНАЛОГІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ, РЕЄСТРАЦІЙНІ ФАЙЛИ ТА ВЕБ-МАЯКИ
  4. ВИКОРИСТАННЯ ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
  5. РОЗГОЛОШЕННЯ ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
  6. ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
  7. ЗБЕРІГАННЯ ТА/АБО ПЕРЕДАЧА ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
  8. ДОСТУП ДО ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
  9. МОЖЛИВІСТЬ ВИБОРУ, ЯК МИ ВИКОРИСТОВУЄМО І РОЗГОЛОШУЄМО ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ
  10. ЗМІНИ В НАШІЙ ПОЛІТИЦІ
  11. ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
  12. ДЖЕРЕЛА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ця Політика стосується Персональних Даних, які Ми отримуємо від Вас або про Вас, за допомогою методів, описаних нижче (див. Розділ 2), з наступних джерел:

Веб-сайти ТМ Масале. Орієнтовані на споживача веб-сайти, якими управляє ТМ Масале, включаючи сайти, якими ми управляємо під нашими власними доменами/адресами URL та сторінки, які ми запускаємо в соціальних мережах, таких як Facebook, Instagram («Веб-сайти»).

Електронна пошта, текстові та інші електронні повідомлення. Взаємодія між Вами та компанією ТМ Масале шляхом електронної комунікації.

Реєстраційні форми. Електронні, паперові або аналогічні форми, які ми збираємо за допомогою пошти, під час заходів в магазинах, конкурсів та інших рекламних акцій або подій.

Взаємодія з нашою рекламою. Взаємодія з нашими рекламними оголошеннями (наприклад, якщо ви взаємодієте з одним із наших рекламних оголошень на сторонньому веб-сайті, ми можемо отримати інформацію про таку взаємодію).

Дані, які ми створюємо. В ході нашої взаємодії з Вами ми можемо створювати Персональні Дані щодо Вас (наприклад, інформація про ваші покупки на наших веб-сайтах).

Дані з інших джерел. Соціальні мережі (наприклад, Facebook, Google), маркетингові дослідження (якщо зворотний зв’язок не надається на анонімній основі), сторонні агрегатори даних, партнери ТМ Масале у проведенні акцій, публічні джерела і дані, отримані при придбанні інших компаній.

  1. ЯКІ ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ МИ ЗБИРАЄМО И ЯК МИ ЦЕ РОБИМО

В залежності від способу взаємодії з ТМ Масале (в режимі онлайн, офлайн, по телефону тощо), ми збираємо від Вас різні види інформації, як описано нижче.

Особиста контактна інформація. Включає будь-яку інформацію, яку ви надаєте нам, що дозволить Нам зв’язатися з Вами, таку як Ваше ім’я, поштова адреса, адреса електронної пошти, дані соціальної мережі або номер телефону.

Дані для входу в обліковий запис. Будь-яка інформація, необхідна для доступу до вашого облікового запису. Наприклад, адреса електронної пошти, ім’я користувача, Ваш пароль та/або контрольне запитання та відповідь.

Демографічна інформація та інтереси. Будь-яка інформація, яка описує ваші демографічні та поведінкові характеристики. Наприклад, ваша дата народження, вік чи віковий діапазон, стать, географічне розташування, улюблені продукти, тощо.

Інформація з комп’ютера/мобільного пристрою. Будь-яка інформація про комп’ютерну систему або інший технологічний пристрій, який Ви використовуєте для доступу до одного з наших веб-сайтів або додатків, наприклад, IP адреса, яка використовується для підключення комп’ютера або пристрою до Інтернету, тип операційної системи, тип та версія веб-браузера. Якщо ви отримуєте доступ до веб-сайту ТМ Масале через мобільний пристрій, наприклад, смартфон, зібрана інформація також включатиме, у випадках, коли це дозволено, унікальний ідентифікатор вашого пристрою, ідентифікатор реклами, географічне розташування та інші подібні дані мобільних пристроїв.

Інформація про використання веб-сайтів. Під час навігації та взаємодії з нашими веб-сайтами або інформаційними листами ми використовуємо технології автоматичного збору даних, щоб збирати певну інформацію про Вашу активність. Сюди входить інформація про те, за якими посиланнями Ви переходите, які сторінки або контент переглядаєте і як довго, а також інша аналогічна інформація та статистика ваших дій, наприклад, час відгуку, помилки завантаження та тривалість відвідування певних сторінок. Ця інформація фіксується за допомогою автоматизованих технологій, таких як файли Cookie та веб-маяки, а також збирається за допомогою третіх сторін для відстеження в аналітичних та рекламних цілях. Ви маєте право заперечити проти використання таких технологій, для отримання більш детальної інформації див. Розділ 4.

Дослідження ринку та відгуки споживачів. Будь-яка інформація, якою Ви добровільно ділитесь з Нами про Ваш досвід використання наших продуктів і послуг.

Контент споживачів. Будь-який контент, який Ви створюєте, а потім ділитесь їм з нами в соціальних мережах або завантажуєте його на один з наших веб-сайтів або у додатки, включаючи використання додатків соціальних мереж, таких як Facebook. Наприклад, фотографії, відео, персональні історії або інший подібний контент. У випадках, коли це дозволено, ми збираємо і публікуємо контент споживача у зв’язку з різними заходами, включаючи конкурси та інші рекламні акції.

Інформація із соціальних мереж. Будь-яка інформація, якою Ви ділитеся публічно в соціальній мережі, або інформація, яка є частиною Вашого профілю в соціальній мережі (наприклад, у Facebook), і ділитися якою з Нами, Ви дозволяєте соціальній мережі. Наприклад, основна інформація Вашого облікового запису (це може бути ім’я, адреса електронної пошти, стать, дата народження, місто проживання, фото профілю, ідентифікатор користувача, список друзів і т.п.) і будь-яка інша додаткова інформація, якою Ви дозволяєте ділитися соціальній мережі. Ми отримуємо інформацію з Вашого профілю (або частину інформації) в соціальній мережі кожного разу, коли ви взаємодієте зі сторінкою ТМ Масале в соціальній мережі, такій як Facebook, кожного разу, коли ви використовуєте плагіни соціальних мереж, що інтегровані в веб-сайт ТМ Масале (наприклад, Facebook Connect), або кожного разу, коли ви взаємодієте з нами через соціальні мережі. Щоб дізнатися більше про те, як ТМ Масале отримує вашу інформацію із соціальної мережі, або відмовитися від надання такої інформації в соціальній мережі – відвідайте веб-сайт відповідної соціальної мережі.

Платежі та фінансова інформація. Будь-яка інформація, яка нам потрібна для виконання замовлень, або яку Ви використовуєте для того, щоб здійснити покупку, наприклад, дані про вашу дебетову або кредитну картку (ім’я власника, номер картки, строк дії тощо) або інші форми оплати (якщо такі доступні). У будь-якому випадку Ми або наші постачальники послуг з обробки платежів обробляємо платіжну та фінансову інформацію у відповідності з чинними законами, правилами і стандартами безпеки.

  1. ФАЙЛИCOOKIE/АНАЛОГІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ, РЕЄСТРАЦІЙНІ ФАЙЛИ ТА ВЕБ-МАЯКИ

Файли Cookie/Аналогічні технології. Cookie – це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп’ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт. Файли cookie можуть бути вічними (вони називаються постійними файлами cookie) і зберігатися в комп’ютері поки користувач їх не видалить або тимчасовими (такі файли cookie називаються сесійними), тобто, зберігаються тільки до закриття браузера. Крім того, файли cookie поділяються на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) і сторонні (встановлюються іншими веб-сайтами).

Важливо:
• при повторному відвідуванні користувачем Сайту, дані файлів cookie оновлюються
• у більшості випадків, веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне зберігання файлів cookie на пристрої користувача
• відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів та/або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.
ТМ Масале дбає про своїх користувачів і намагається зробити перебування на Сайті максимально комфортним. Для цього Нам необхідно за допомогою файлів cookie проаналізувати поведінку, переваги і інтереси користувача. Такий аналіз допоможе Укрінформу поліпшити досвід взаємодії з Сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію Сайту.
ТМ Масале використовує такі категорії файлів cookie:
Суворо необхідні файли Сookie – потрібні для пересування користувача по веб-сторінці, здійснення пошуку по Сайту, здійснення запам’ятовування попередніх дій користувача при переході на попередню сторінку в тій же сесії.
Експлуатаційні файли Сookie – агрегують інформацію про те, як використовується Сайт. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: час перебування на Сайті, найбільш часто відвідувані сторінки, розуміння, які саме розділи і сервіси Сайту були найбільш цікаві для користувача, наскільки ефективна та чи інша рекламна та/або маркетингова кампанія і т.д. Вся інформація, зібрана за допомогою експлуатаційних файлів cookie, призначена для статистичних та аналітичних задач. Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу і виключно для зазначених вище цілей.
Функціональні файли Сookie – використовуються для збереження параметрів або конфігурацій, які зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Дані файли cookie також дозволяють користувачам дивитися відео, брати участь в інтерактивах (опитування, голосування) та взаємодіяти з соціальними мережами. Щоб зробити більш приємними враження після відвідування ресурсу, зазначені файли cookie запам’ятовують надану користувачем інформацію, підвищуючи ефективність взаємодії з Сайтом.
Цільові файли Сookie – використовуються для надання контенту, який може зацікавити користувача. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: відстеження рекомендованого текстового, графічного, аудіо та відеоматеріалу, щоб уникнути повторного показу, управління цільовою рекламою, оцінка ефективності рекламних кампаній, інформація про відвідування користувачем інших ресурсів при переходах, а також інші параметри налаштування Сайту. Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців, агентств і партнерів по суміжних бізнесах для того, щоб вони надавали якісну таргетрекламу.
Сookie-файли сторонніх сервісів і сервісів аналітики: Для оперативної доставки, більш якісного відображення і детального аналізу контенту на Сайті, ТМ Масале користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Instagram, Alphabet Inc., Gemius та інші. Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли cookie на пристрої користувача, під час роботи на Сайті. Слід звернути увагу, що Сайт не може вплинути на роботу файлів cookie, які використовуються цими сервісами. Всі необхідні відомості про їх використання можна
дізнатися, відвідавши відповідні ресурси.
Реєстраційні файли. Ми збираємо інформацію у вигляді реєстраційних файлів, які записують діяльність веб-сайту, та збираємо статистику щодо сторінок, які Ви частіше всього відвідуєте. Ці записи створюються автоматично, і допомагають Нам усувати помилки, підвищувати продуктивність та підтримувати безпеку наших веб-сайтів.

Веб-маяки. Веб-маяки – це маленькі ланцюжки кодів, які є графічними зображеннями, що вбудовані у веб-сторінки або в електронні листи з метою зворотної передачі даних нам. Інформація, зібрана через веб-маяки, включає таку інформацію, як IP-адреса, а також інформацію про те, як ви реагуєте на рекламне повідомлення (наприклад, в який час електронний лист було відкрито, на які посилання ви натискаєте в електронному листі тощо). Ми використовуємо веб-маяки для різних цілей, зокрема, звітність про трафік сайту, кількість унікальних відвідувачів, реклама, перевірка та звітність щодо електронної пошти, персоналізація.

  1. ВИКОРИСТАННЯ ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

У наступних пунктах описуються різні цілі, для яких ми збираємо і використовуємо Ваші Персональні Дані, а також різні типи Персональних Даних, які збираються для кожної цілі. Будь-ласка, майте на увазі, що не все нижченаведене буде стосуватися кожного споживача.

Для чого Ми використовуємо Ваші персональні дані

Наші підстави

Наші законні інтереси

Обслуговування споживачів
Ми використовуємо Ваші Персональні Дані в цілях обслуговування споживачів, включаючи відповіді на Ваші запити. Зазвичай це вимагає використання певної персональної контактної інформації та інформації стосовно причин Вашого запиту (наприклад, статус замовлення, технічна проблема, питання/скарга щодо продукції, загальні питання і т. п.).

·        Виконання договірних зобов’язань

·        Правові зобов’язання

·        Наші законні інтереси

·        Удосконалення та розробка нових продуктів та послуг

·        Більша ефективність

 

Конкурси, маркетингові повідомлення та інші акції.
За Вашої згоди (за потреби), ми використовуємо Ваші Персональні дані, щоб надавати Вам інформацію про товари чи послуги (наприклад, маркетингові повідомлення, рекламні кампанії або акції) за допомогою таких засобів, як електронна пошта, рекламні повідомлення, SMS, телефонні дзвінки та поштова розсилка у межах, дозволених законодавством.

·        Ваша згода (за потреби)

·        Виконання договірних зобов’язань

·        Наші законні інтереси

 

·        Визначення наших продуктів та послуг, які можуть Вас зацікавити та інформування Вас про них

·        Визначення типів споживачів для нових продуктів або послуг

Соціальні мережі:
Ми використовуємо Ваші Персональні Дані, коли Ви використовуєте функції соціальних мереж, наприклад, функцію «Like», щоб показувати Вам рекламу та взаємодіяти з вами в соціальних мережах. Ви можете дізнатись більше про те, як ці функції працюють, а також які дані Вашого профілю Ми отримуємо, і дізнатися, як Ви можете відмовитися від такого використання Ваших Персональних Даних, переглянувши політику конфіденційності у відповідних соціальних мережах.

·        Ваша згода (за потреби)

·        Наші законні інтереси

 

·        Визначення наших продуктів та послуг які можуть Вас зацікавити та інформування Вас про них

·        Визначення типів споживачів для нових продуктів або послуг

Персоналізація (в режимах офлайн та онлайн).
За Вашої згоди (за потреби), ми використовуємо Ваші Персональні Дані, щоб покращувати та персоналізувати Ваш досвід взаємодії з нашими веб-сайтами і додатками; забезпечити оптимізацію вмісту наших веб-сайтів/додатків для Вас, Вашого комп’ютера або іншого пристрою; для надання вам таргетованої реклами і контенту, і щоб дозволити вам користуватися інтерактивними функціями на веб-сайті, за вашого бажання. Наприклад, ми можемо зберігати ваше ім’я користувача/адресу електронної пошти, щоб ви могли швидко увійти в систему при наступному відвідуванні нашого сайту або щоб ви могли легко відновити об’єкти, які Ви раніше розмістили в кошику. Використання Ваших Персональних Даних є добровільним, що означає, що ви можете заперечити обробці Ваших Персональних Даних для цієї мети.

Виконання замовлення.
Ми використовуємо Ваші Персональні Дані для обробки та відправки Ваших замовлень, інформуємо Вас про стан Ваших замовлень, коригуємо адреси і проводимо перевірку особи та інші заходи для виявлення шахрайства. Це передбачає використання певних персональних даних та платіжної інформації.

·        Виконання договірних зобов’язань

·        За Вашої згоди (за потреби)

·        Правові зобов’язання

·        Наші законні інтереси

 

·        Удосконалення та розробка нових продуктів та послуг

·        Більша ефективність

·        Захист наших систем, мереж та персоналу

·        Дотримання правових зобов’язань

 

 

  1. РОЗГОЛОШЕННЯ ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ми надаємо Ваші Персональні Дані таким третім особам:

Провайдери послуг. Це компанії, за допомогою яких, ми керуємо нашим бізнесом (наприклад, виконання замовлень, обробка платежів, виявлення шахрайства та перевірка персональних даних, робота веб-сайту, компанії з дослідження ринку, служби підтримки, рекламні акції, розробка веб-сайтів, аналіз даних, тощо). Провайдерам послуг та їхньому визначеному персоналу надається доступ та можливість використовувати Ваші Персональні Дані від нашого імені лише для виконання конкретних завдань, які їм було доручено виконати, відповідно до наших інструкцій, і вони повинні забезпечувати конфіденційність та захист Ваших Персональних Даних.

Сторонні компанії, що використовують Персональні дані у власних маркетингових цілях. За винятком випадків, коли Ви дали свою згоду, Ми НЕ надаємо права на використання та НЕ продаємо Ваші Персональні дані стороннім компаніям для їх власних маркетингових цілей. Ми повідомимо Вам дані таких компаній, коли запросимо у Вас отримання згоди.
Ми розуміємо, що особиста інформація є цінністю і невід’ємним змістом, в тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, тому вживаємо всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми ТМ Масале. На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході за посиланням на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти поширюватися не буде. У зв’язку з чим Ми рекомендуємо переглядати політику в сфері конфіденційності і персональних даних кожного веб-сайту перед тим, як передавати будь-які персональні дані, за якими Вас можуть ідентифікувати.

  1. ВИКОРИСТАННЯ ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Персональні дані користувача використовуються в цілях забезпечення надання Інтернет-сервісів Сайту, обміну інформацією/новинами, відносин у сфері реклами та комунікації. Згідно з чинним законодавством, ми будемо використовувати Ваші Персональні Дані впродовж проміжку часу, необхідного для досягнення цілей, для яких були зібрані Ваші Персональні Дані (як описано в розділі 4 вище), або для дотримання чинного законодавства.
Зверніть увагу, що при використанні користувачем Сайту на його сторінках можуть бути присутніми коди інших інтернет ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет ресурси і треті особи отримують дані користувача. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію, про те, що користувач відвідав ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача. Такими інтернет-ресурсами можуть бути:
-системи банеропоказів (наприклад, DoubleClick for Publishers, Admixer, AdRiver та ін.)
-соціальні плагіни мереж (наприклад, Discus, Facebook, Google+)
-чат-боти (ManyChat, Chatfuel та ін.)
Використання зазначених сервісів ТМ Масале необхідно для оперативного аналізу відвідувань Сайту, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності Сайту, глибини переглядів, активності користувачів. Відповідно, якщо користувач в силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, користувач може за власним бажанням вийти зі свого акаунта чи профілю, очистити файли cookie (через свій браузер).

  1. ЗБЕРІГАННЯ ТА/АБО ПЕРЕДАЧА ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.


Ми вживаємо відповідних заходів (наведені нижче) для забезпечення конфіденційності та безпечного зберігання Ваших Персональних Даних. Однак, ці заходи захисту не застосовуються до інформації, яку Ви вирішили зробити публічною, шляхом опублікування в соціальних мережах.

Хто може отримати доступ до Ваших Персональних Даних. Ваші Персональні Дані будуть оброблятися нашими уповноваженими співробітниками або уповноваженими співробітниками агентств залежно від конкретних цілей, для яких були зібрані Ваші Персональні Дані (наприклад, наші співробітники, відповідальні за приймання Вашого замовлення, будуть мати доступ до Вашого облікового запису споживача).

Заходи, що вживаються в операційному середовищі. Ми зберігаємо Ваші Персональні Дані в операційному середовищі з використанням відповідних заходів безпеки для запобігання несанкціонованому доступу. Ми дотримуємося високих стандартів захисту Персональних Даних. Передача інформації через мережу Інтернет, на жаль, не є повністю безпечною, і хоча ми зробимо все можливе, щоб захистити Ваші Персональні Дані, ми не можемо гарантувати повну безпеку даних під час передачі через наші веб-сайти.
Що Ми очікуємо від Вас. Важливо, щоб Ви також сприяли безпечному зберіганню Ваших Персональних Даних. При реєстрації облікового запису в мережі Інтернет, будь-ласка, переконайтеся, що ви вибрали пароль, який буде важко відгадати іншим і ніколи його нікому не повідомляйте. Ви відповідальні за конфіденційне зберігання Вашого пароля та будь-яке використання Вашого облікового запису. Якщо Ви використовуєте загальнодоступний або чужий комп’ютер, ніколи не обирайте функцію запам’ятовування Вашого імені користувача/адреси електронної пошти або паролю і переконайтеся що Ви виходите зі свого облікового запису кожного разу, коли Ви залишаєте комп’ютер. Вам також слід використовувати налаштування конфіденційності, які ми надаємо на нашому Сайті.

  1. ВАШІ ПРАВА

Доступ до Персональних Даних. Ви можете отримати доступ до Ваших Персональних Даних та зробити запит на надання фізичної або електронної копії всіх Ваших Персональних Даних, що зберігаються у Нас. Ви також маєте право отримати інформацію про джерело збирання Ваших Персональних даних.

Ви можете реалізувати ці права, надіславши запит нам на електронну пошту або поштову адресу, зазначивши прізвище, ім’я та по батькові, місце проживання (місце перебування) і реквізити документа, що посвідчує особу, яка подає запит, відповідно до пункту 1 частини четвертої статті 16 Закону України «Про захист персональних даних». Якщо запит подано іншою особою у Ваших інтересах, без надання доказів того, що запит законно зроблено від Вашого імені, запит буде відхилено. Будь ласка, зверніть увагу, що будь-яка інформація про Вашу особу, надана Нам, буде оброблятися тільки у відповідності та в межах, дозволених чинним законодавством.

Інші права (наприклад, зміна, знищення Персональних Даних). Ви можете пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни, виправлення, видалення Ваших Персональних Даних у передбачених законом випадках; вносити застереження стосовно обмеження права на обробку Ваших Персональних Даних під час надання згоди; та відкликати згоду на будь-яку з операцій з обробки даних.

Зверніть увагу, що за певних обставин ми не зможемо видалити Ваші Персональні Дані без видалення Вашого облікового запису. У деяких випадках Ми повинні продовжувати зберігати Ваші Персональні Дані навіть після отримання Вашого запиту на видалення, згідно з чинним законодавством або у зв’язку з виконанням договору.

Будь ласка, зверніть увагу на те, що ми вимагаємо від наших зареєстрованих споживачів підтвердження своєї особистості (наприклад, логін/адреса електронної пошти, пароль), перш ніж вони можуть отримати доступ або внести зміни у свій обліковий запис. Це допомагає запобігти несанкціонованому доступу до Вашого аккаунту.

  1. МОЖЛИВІСТЬ ВИБОРУ, ЯК МИ ВИКОРИСТОВУЄМО І РОЗГОЛОШУЄМО ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

Ми надаємо Вам можливість контролювати, які Персональні Дані Ви надаєте Нам за допомогою наступних механізмів:

Файли Cookie/аналогічні технології. Ви керуєте своєю згодою за допомогою вбудованої програми на веб-сайті або Вашого браузера, щоб ви мали змогу відмовитись від усіх або деяких файлів Cookie/аналогічних технологій, а ми могли сповістити Вас, коли вони використовуються.

Маркетинг та рекламні акції. Ви можете дати згоду на використання Ваших Персональних Даних компанією ТМ Масале для просування своїх продуктів або послуг поставивши відповідні галочки в квадратиках, наявних в реєстраційних формах, або відповівши на питання наших операторів. Якщо ви вирішите, що більше не хочете отримувати маркетингові повідомлення від Нас, Ви можете в будь-який час відмовитися від отримання таких повідомлень, дотримуючись інструкцій, наведених у кожному такому повідомленні.

Зверніть увагу, що навіть якщо ви відмовитеся від маркетингових повідомлень, Ви як і раніше будете отримувати від нас адміністративні повідомлення, такі як підтвердження замовлень або транзакцій, повідомлення про активність у Вашому обліковому записі (наприклад, підтвердження облікового запису, зміни паролю тощо), та інші важливі, не пов’язані з маркетингом повідомлення.

Персоналізація (в режимах офлайн та онлайн): Якщо Ви бажаєте або не бажаєте, щоб Ваші Персональні Дані використовувалися ТМ Масале для забезпечення індивідуального підходу до Вас та надання Вам таргетованої реклами і контенту, ви можете вказати це, поставивши відповідні галочки в квадратиках, наявних в реєстраційній формі або відповівши на питання наших операторів зв’язку.

Таргетована реклама. Ми співпрацюємо з рекламними мережами та іншими постачальниками рекламних послуг, які постачають рекламу від Нашого імені і інших не пов’язаних з Нами компаній в Інтернеті. Деякі з цих рекламних оголошень адаптовані до Ваших інтересів на основі інформації, зібраної на сайтах ТМ Масале або не пов’язаних з ТМ Масале сайтах протягом певного періоду. Ви також можете зупинити збір даних про Ваше місцезнаходження з мобільного пристрою, змінивши налаштування служби визначення місцезнаходження пристрою.

  1. ЗМІНИ В ЦІЙ ПОЛІТИЦІ

Якщо Ми змінимо спосіб обробки Ваших Персональних Даних, ми оновимо цю Політику. Ми залишаємо за собою право в будь-який час вносити зміни до наших підходів до обробки Даних та до цієї Політики, тому просимо Вас постійно перевіряти нашу Політику на предмет будь-яких оновлень чи змін.

  1. ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

ТОВ «ТМ Масале» виступає в ролі Власника (Контролера) Ваших Персональних Даних.

Якщо у вас є питання або коментарі стосовно Нашої Політики або Ви бажаєте подати скаргу щодо дотримання Нами законодавства про захист персональних даних, будь ласка, зв’яжіться з нами:

Телефон: +380731762002

Електронна адреса: namaste@masale.com.ua

Поштова адреса: 02098, м. Київ, вул.Райдужна 35, кв.19

Оставьте свои
контакты

и мы вам перезвоним